MIN FREDAG INNEHOLDER …

Fredager kan inneholde så mangt. Min favorittdag egentlig over alle favorittdager.
Det er noe eget med fredag ettermiddag….  Få gjort unna mest mulig sånn at helgen ligger der foran deg ubrukt og kan brukes til akkurat det du måtte ønske.

 I dag gikk tiden med til å få IKEA flatpakkede kartonger og annet dilldall i hus. Så nå står det her klart til utpakking og montering. Jeg har fått hengt opp og montert alt småplukket, men skap og hyller gjenstår,  og det tar jo som kjent sin tid. Men, jeg satser på at når lørdag formiddag er her og jeg og småen har fått gnidd verste søvnen ut av øynene, så er vi klare til «dyst».

Jeg må innrømme at det har vært litt av en overgang å flytte fra 300 til 65 kvm. En ser VELDIG positivt på det i starten, men når du har dultet borti ting NOK antall ganger, får klaus når du skal henge opp klær og river ned de samme tingene om og om igjen, da får ihvertfall en som meg nok. Da må noe gjøres og lure løsninger kommes opp med og da er IKEA  greit å ty til. Så nå er det kommet nye garderobeskap, hyller og lure løsninger til dusjkabinettet i hus. Flyttet ut standardhyllen som stod i albuhøyde i kabinettet, slik at jeg får mer armslag og hengte så de små kurvene helt øverst i kabinettet på sånne kroker (disse kan du forresten også bruke å henge over skapdørene på garderobeskapene eller andre lignende steder) , så er de ikke i veien. Regner med at det skal hjelpe på … Bare å «nedgraderes» til kabinett når du er vant med dusjvegger som måler 1 x 1 meter så får jeg litt kvelningsfornemmelser og mangler armslag til det daglige gjøremål.

Men nå blir det forhåpentlig litt bedre når alt er blitt montert og ting kommer ned fra vegger/opp av kartonger og inn i hyller og skap 🙂 Sånn EGENTLIG så har jeg absolutt INGEN grunn til å klage, det er bare vanen og vi har det egentlig VELDIG greit her vi bor nå, men litt lure løsninger som kan unngå banneord, det kommer alltid godt med 😉

Ellers så har jeg fått tilbragt noen dyrebare timer med min kjære før han måtte avgårde på jobb  :-* og jeg har til og med fått gjennomført et aldri så lite mini SPA for ansiktet og gått rundt som en «alien» med grønn ansiktsmaske. Gudskjelov at ingen så meg da, det var et skremmende syn, kan jeg love (ihvertfall bra at ikke 4-åringen våknet og så mammaen sånn, det hadde blitt litt av et mareritt det …  😉

Har begynt å bruke en del produkter fra iHerb, som jeg tidligere har bestilt en god del lavkarbo ting fra og andre «matprodukter», men har ikke kjøpt så mye innen ansikts og kroppspleie sjangeren tidligere. Men, det jeg har fått og tatt i bruk, er jeg veldig fornøyd med så langt. Ser ikke 10 år yngre ut etter å ha brukt produktene nå i noen uker, men jeg ser en veldig bedring i huden som har vært rimelig trøblete en stund, så da er vi på rett vei til rett beløp for en gangs skyld … 🙂

De produktene jeg har fått prøvd ut så langt er :

African Black Soap –   denne har jeg liggende i dusjen

Giovanni Ansiktsmaske    bruker denne 1-2 ganger i uken

Green Tea Ansiktsmaske    brukes også 1-2 ganger i uken

Green Tea Facial Peel    bruker denne stort sett 1 gang i uken

 

Alt sammen er rimelige produkter og bruker du min kode (AGA243)  når du bestiller første gang, så får du ytterligere 5 dollar i besparelse, verdt å ta med seg det ... Frakten utgjør så lite som 4 dollar (altså omlag 25 NOK) så lenge du holder deg under 80 dollar i bestilling eller under en vekt på 1814 gram, men det kan ta litt tid før du får produktene dine, men det kan også komme kjapt frem. Jeg har erfart begge deler …

I tillegg har jeg bestilt mer av Jojobaoljen   Den er et rent «universalverktøy» for hele kroppen. Jeg blander den sammen med bodylotion, dvs. Spenol   og smører hele kroppen med det (gjerne også blandet med en tredje ingrediens : Aloe Vera   som finnes i utallige versjoner på iHerb.com) Jada, dere leste riktig : Spenol, som i den gammeldagse trauste kremen som fortsatt finnes i dagligvarebutikken. Jeg har tidligere brukt både rimelige og dyre bodylotioner, med og uten parfyme. Men, etter at jeg «gjenoppdaget» Spenolen, har jeg ikke brukt noe annet som bodylotion. Og vet dere hva den koster ???? ÅTTE KRONER for en flaske. Nesten et RAN … 🙂

Jojobaoljen kan du og også bruke til håret, tørre albuer, føtter, som basis til hjemmelagde skrubber og så videre. Den er et «must» i skapet på badet etter at jeg tok den i bruk for første gang.

Så sånn gikk nå fredagen min og så var klokken blitt kjempemye i kveld også og jeg får ikke sovet ordentlig ut i morgen heller … 🙂 Hvis jeg ikke lurer meg under teppet på sofaen en time mens Isabell ser barne-TV og bare blunder av litt til da. Det kan jeg gjøre vettu 🙂

Da er det fredagsnatt og helgen har såvidt begynt.

En riktig god helg til alle sammen! Og, med det fine været som er meldt til i morgen. Ut og NYT det mens dere kan 🙂 🙂

8 kommentarer til «MIN FREDAG INNEHOLDER …»

  1. Kjempeglad for at jeg oppdaget den jeg og 🙂 Var egentlig et «lykketreff» 😉 Må lykkes med noe innen ansikt og kroppspleie jeg og av og til 😉 Det med linkene føyer seg inn i rekken over begrensninger som WordPress har lagt til i det siste, får ikke lagt ut Youtube videoer heller lenger. Jeg er på vei over til WordPress.org, om jeg nå får det til noen gang. Var ikke så lett som jeg trodde. Men satser på at jeg får det til. Tror en står litt friere der til å legge ut både det ene og det andre 🙂 Er du fortsatt på .com du også eller ?

 1. Jeg er fortsatt på .com ja. 🙁 Begynner å bli fristende å bytte når de legger inn så mange begrensninger, Det er vel planen etterhvert uansett, selvom det er en liten barriere å komme over 😉

  1. Holder på å laste filene inn i .org as we speak, håper bare det går smertefritt (hjelp) 🙂 Har vært en liten bøyg å komme over ja, ting har jo egentlig gått veldig «smooth» på .com og absolutt en kjempebra plattform å starte på. Mulig det kommet et HJELP innlegg i morgen tidlig hvis dette skjærer seg helt 😉

   1. Håper det går smertefritt! Får vel ønske deg lykke til 😉
    Kanskje det blir et innlegg: Slik overfører du wordpress bloggen til .org. Hehe. Bare et tips;) I wish!

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.