HOS MAGNE BRAKSTAD FOR TREDJE GANG

 

I dag var det tid for oppfølgingsbehandling hos Magne Brakstad.

Sist gang jeg var ute hadde jeg stivnet til i absolutt «alle ender» så da var det skikkelig vondt igjen. Men, jeg var så lur den gangen at jeg avtalte en oppfølgingstime nå noen uker etter, ellers hadde jeg nok drøyd med å kjøre ut igjen til Knarvik. Vi er nå en gang laget sånn at det som kan utsettes av sånne lege/behandlingsting det liker vi å utsette lengst mulig.

Men akkurat DET svarer seg ikke når en går til behandling hos Magne Brakstad. For jo lenger du venter, jo vondere vil det gjøre.

Så idag folkens, var det ikke noe skrekkens kammer å være til behandling hos Magne. Vondt er det fortsatt, men det kan sikkert halveres i smertegrad det som ble gjort i dag.

Sist jeg var til behandling, var det kneet som var verst. Det kom seg helt fullstendig noen dager etter forrige behandling, men de siste to ukene har det sakte men sikkert kommet snikende tilbake. Ikke under trening, det har gått helt fint, men når en har sittet i ro og skal bevege seg igjen.

Etter all tøyingen og bøyingen min, så har jeg strukket både bakside lår og lyske sisden sist behandling. I tillegg hadde jeg fått noe oppe i høyre hofte (høres ikke særlig sundt ut å trene når jeg leser dette selv, men men …)

Får si som Ine pleier å si det : Vi skal kjenne at vi lever 🙂

Hoften var ikke så vanskelig for Magne Brakstad å forklare, for lymfene ligger i en god klynge også der.

Så, det bar opp på benken i dag også. Skuldre, armhuler, lyske, hofte og bak kne var vel de punktene han var innom i dag. Stiv som en stokk når du legger deg på benken og så er muskler og sener som gele etter at en er ferdig. Like forundret hver gang 🙂

Men nå er jeg ihvertfall restituert for denne gang og så får vi håpe at jeg kan drøye litt til neste behandling. Nå skal ihvertfall kroppen være klar til videre trening, så har jeg ikke det å skylde på ihvertfall 🙂

Det var rapport fra mitt hittil siste besøk hos Magne Brakstad. Og til de som ikke har våget å ta skrittet og bestille seg en time enda, så gjør det nå. Han har 2,5 ukers ventetid ca, men fra medio mai blir han borte på ferie en stund, så det er bare å svinge seg rundt og få det gjort 🙂

Masse lykke til

Les også :

Første besøk hos Magne Brakstad

Andre besøk hos Magne Brakstad

 

3 kommentarer til «HOS MAGNE BRAKSTAD FOR TREDJE GANG»

 1. Hei!
  Jeg vil absolutt anbefale deg en time hos May-Britt i rommet ved sidenav Magne.
  Hun er helt fantastisk!
  Hun gjør akkuratt det samme som Magne, men masserer også de ømme musklene. Behandlingen hennes er fantastisk god. Hun SER på deg om du har evnt søvnproblemer, konsentrasjonsvansker, om du sitter mye på data, hvordan hormonene dine jobber osv. Magne og MayBritt er så flinke begge to, all respekt til dem.

  Behandlingen hos May-Britt har som sagt alle godt av, uansett hvor vondt man har. Kroppen har det helt luksus i flere mnd etterpå 🙂
  May-Britt kan nåes på 488 95 638

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.