JANTELOVEN LENGE LEVE

Her for en stund siden skulle en god venninne av meg i et selskap hvor det ikke var mange hun kjente fra før.

Hun dresset seg opp og pyntet seg etter alle kunstens regler og følte seg veldig bra idet hun gikk ut døren. Jeg snakket med henne rett før hun gikk ut og det er ikke ofte denne jenten er fornøyd med seg selv, men denne dagen klaffet det meste. Hår, klær, sko, alt var der det skulle være og det lå an til en kjempefest som hun hadde gledet seg til å gå i lenge.

Mandagen fikk jeg imidlertid historien når jeg spurte hvordan det var gått på festen :

Joda, alt hadde vært kjekt på festen. Hun hadde kost seg kjempemasse, alle var tilsynelatende hyggelig mot henne, helt til hun litt godt ut på kvelden skulle en tur på toalettet. Mens hun stod i gangen og ventet på tur, overhørte hun en samtale blant 4-5 andre jenter/damer som stod på kjøkkenet og slarvet i stedet for å delta på festen som pågikk lenger inne i huset.

Her hørte hun plutselig sitt eget navn bli nevnt og så kom den ene kommentaren etter den andre :  «skjønner ikke hva …. tenker på, kommer dragende på den der horen der» – «Og så i DEN kjolen da, herregud at det går an .. Hva er det hun tror hun er for noe … ? »

Heldigvis så ble det ledig på toalettet så kun kunne flykte inn dit og slippe å høre mer. Kvelden var uansett ødelagt og like etter gikk hun strake veien hjem. Det var den festen og det selvbildet ødelagt en stund til fremover.

Jeg vil på vegne av min venninne bare si : TUSEN TAKK SKAL DERE FAEN MEG HA !!! til alle disse forbannade slarvekjerringene som ikke har annet å ta seg til enn å dømme og rakke ned på alt og alle som de skulle anse som en form for trussel mot seg selv og sine selvgode venninner.

Hvis dere ante hvor mye dere ødela for henne med å slenge ut sånn dritt som er så langt fra sannheten som det kan komme … Hjelpe meg !!!

Hore skjønner jeg ikke er bokstavelig ment, det er bare et skjellsord, men karakteristikken derimot er ikke å ta feil av. Det var klesstilen, at hun hadde kledd seg elegant og sexy. Ikke godkjent blant slarvekjerringene der altså.

Hva er det hun tror hun er for noe ..? Bra kropp, klær, sko og hår kan få misunnelse til å nå nye høyder og en venninnegjeng til å gå fra konseptene i sine karakteristikker av den stakkaren / utskuddet som skulle finne på å stikke seg ut litt i mengden. Ikke bra, Ikke bra ….

Det er som jeg alltid har sagt : Det er ikke mest for mannfolka vi jentene pynter oss, det er venninner og andre jenters knusende dom vi prøver å unngå når mange bruker timesvis på badet før de kan gå ut på fest.

Jeg skulle faktisk likt å lire av meg en hel masse eder og galle til de som det gjelder, men jeg skal holde meg for god til det, heller bare spørre :

Hva er det som er så galt i å se bra ut ?? Har dere virkelig SÅ dårlig selvtillit og står det SÅ dårlig til på hjemmebane at det skulle være nødvendig å rakke ned på mennesker som har det dere selv ønsker dere, men som dere selv faktisk ikke evner å oppnå ??

Hvis dere visst hvilken innsats og arbeid som ligger bak den kroppen dere rakket ned på, så ville dere holdt smella, håper jeg.

Hvis dere visste hvilken skade de talentløse kommentarene deres førte med seg for henne det gjelder, så håper jeg dere ville HOLDT KJEFT  for ALLTID !

Og til min venninne vil jeg si følgende :

 

DU SKAL TRO AT DU ER NOE   ! 

DU ER FAKTISK MYE BEDRE ENN ALLE DISSE FJOLSENE TIL SAMMEN    !!!

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til «JANTELOVEN LENGE LEVE»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.