NY SKJERM TIL iPHONE 4

Jeg har vært fan av iPhone fra den dag jeg fikk den for halvannet år siden og kan egentlig ikke klare meg uten ett sekund !!

Jeg har vanligvis storforbruk av mobiltelefoner, slepphendt som jeg er. De går i gulvet, i bakken og you name it ! Vanlig holdbarhetstid for mobiler har vært ca 9 måneder, og det at jeg har klart å ha en så «fancy» mobil så lenge uten at den har avgått ved døden er ingenting mer enn ett under ..

Men sist mandag hadde jeg for første gang på lenge på meg en treningsjakke med åpne lommer. Og på kontoret har vi toaletter uten holder til tørkepapir. Med det resultat at når jeg skulle bøye meg ned for å ta tørkepapir av rullen som står på gulvet like ved toalettet, ja så måtte det bare gå som det gjorde. Mobilen falt ut og plask rett i toalettet. Herlig ! Heldigvis rent vann som var oppi der, ellers hadde jeg nok bare trukket i snoren en ekstra gang… Men mobilen ble plukket opp tørket godt av, blåst litt i og tørket enda litt til, før den ble forsøkt brukt en liten stund etterpå (som man jo ikke skal gjøre) men den har virket siden, så da så. 10-0 til iPhone 😉

Nå skulle jeg egentlig sende den inn på reperasjon eller utbytting alt ettersom, fikk skjema i posten fra forsikringsselskapet og alt og det, men det ble ikke gjort siden telefonen virket helt som den skulle. Alltid litt styr å skulle bytte over til nye mobiler, så nei, jeg var ikke klar for det om jeg ikke absolutt måtte.

SÅ, i dag klarte jeg det igjen. På vei ut av butikken med tusen pakkenelliker i hendene, så glapp mobilen IGJEN ut av hånden min og denne gangen når den traff betonggulvet så sa det KLASK. Jeg skjønte egentlig med en gang jeg hørte lyden hva som skjedde fordi den traff helt flatt på gulvet med glasset ned. Og, jada ganske riktig, glasset lignet nå mer ett spindelvev enn en skjerm. Men virket gjorde den, selv om sikten er 50 % redusert …

Dvs. at den i ettermiddag egentlig fikk dødsdommen av meg. Først toalettet og nå dette. Nå var det ingen vei tilbake, den måtte sendes inn og settes på tabbekvoten som jeg så fint har forsikring mot. Men, etter å ha postet den uheldige episoden på Facebook, kom Liv min personlige duppeditt redder og eminente tekniker på banen og spurte hvorfor jeg ikke bare kjøpte ny skjerm via Ebay, 30 $ ? Nei, si det du, det hadde jeg ikke tenkt på engang. Men, så lenge hun kan ta på seg jobben, så hvorfor ikke.

Det er her den geniale mobilbutikken jeg har funnet kommer inn i bildet : MyTrendyPhone
har absolutt ALT du kunne tenke deg til alle typer telefoner og duppeditter. Og til den laveste prisen som er å oppdrive samtidig som tingene kommer på et blunk. Genial butikk.

Så, nå har jeg funnet ny skjerm og venter bare på klarsignal fra «teknikeren» min om hvilken jeg skal velge, kostnaden blir enten kr. 117,- eller kr. 282,- alt etter hvor mye jeg må ha av deler til denne reparasjonen. Så det må sies å være ukens deal, og jeg er såre fornøyd.

Ikke kostet slepphendtheten min meg all verden og ikke trengte jeg å sende telefonen fra meg i minimum 14 dager, jeg slipper å reinnstallere alt av programmer og Apper på mobilen når jeg får den i retur og ta backup og tømme telefonen osv osv.

Fortalte egentlig bare alt dette fordi jeg ville flere kanskje kunne oppdage nettbutikken My Trendy Phone som jeg har brukt så mange ganger og spart meg for mye penger og tid ved å bruke.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.