DAGENS TIPS – FERIEMINNER

Da er det lenge siden det har kommet til noe nytt her, men nå har jeg funnet så mye bra på nettet at jeg må begynne å dele med dere igjen.

Jeg starter en «tråd» som jeg skal prøve å holde så godt jeg kan fremover, som heter DAGENS TIPS. Det vil innebære alt fra bilder fra ett kult kjøkken, en lur løsning, ett produkt jeg har funnet og masse annet snedig som jeg har funnet på min vei på nettet.

DAGENS TIPS i dag er ett bilde laget av steiner. Ta med hjem steiner eller annet og sett sammen til ett motiv og merk bildet med hvor du har vært, enten du har vært på bryllupsreise, ferie eller andre reiser. Kan bli fine bilder å henge på veggen som man ser hver dag og som bringer tilbake minner fra et fint sted, ett koselig minne fra turen eller annet.

Her er bilde fra det eksempelet jeg likte best :

 

Bilde av hjerte laget av steiner
bilde med steiner, bilde bryllupsreise, minne fra ferie

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.