HJELP MED WORDPRESS BLOGG – ASKTEK WEBDESIGN

Jeg er en ganske stor kløne når det kommer til å reparere blogger som slutter å virke, innhold som blir slettet fra bloggen p.g.a. flytting fra ett domenested til ett annet osv.

Hele innholdet i bloggen min forsvant for rundt en uke siden etter at jeg sa opp en avtale jeg fant ut jeg ikke hadde bruk for (hadde bloggen registrert og betalte for to steder)

Vips så var 2.5 års arbeid og over 3000 blogginnlegg borte vekk.
Fortvilende ? Ja, det kan du trygt si. Panikken grep meg kraftig da kan man si …

Red button - Panic

Men, heldigvis så har jeg en god hjelper i bakhånd nå, når slike ting skjer.
Øystein Kjosavik (som jeg forøvrig gikk i klasse med på ungdomsskolen) kan slike ting som dette og det var også han jeg måtte ringe denne gangen. Han har hjulpet meg med noen småting tidligere som jeg ikke har fått til med bloggen, men dette var en stor jobb og det tok mange timer å få hentet inn igjen alt fra en backup jeg heldigvis fikk tak i fra aktøren som jeg hadde sagt opp. All takk og kred til ham for at bloggen min nå er oppe og går igjen.
Mye masing fra «dummien» meg, men det har han tatt på strak arm og fått alt på plass.

Så, om du har problemer med WordPress bloggen din/andre blogger, lite eller stort problem eller du skal starte helt ny blogg/webside, så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Asktek Webdesign. 

Nå er i hvert fall bloggen min oppe og går, mer oppegående enn noen gang før. Nå er alt der det skal være, det gjenstår bare for meg å legge inn noen bilder som jeg har klart å døpe med æ,ø og å (som selvsagt er helt fy på nett og som jeg absolutt burde vite etterhvert …)
Men, det får bli en annen dag.

Lykkelig er jeg for at bloggen min virker igjen, jippi 🙂

glad for at bloggen min virker igjen

2 kommentarer til «HJELP MED WORDPRESS BLOGG – ASKTEK WEBDESIGN»

    1. Ja, panikken kan ta en for mindre 😉 Nå håper jeg bare på ett stabilt teknisk blogg år fremover 🙂 Fortsatt god helg til deg også 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.