UKENS MOROKLUMP – PEDIGREE PAL SLANKEKUR …

En kasse kø historie

Jeg var på REMA 1000 og kjøpte en pose hundemat til hunden min, da en dame bak meg i køen spurte om jeg hadde hund ? …
Hvorfor skulle jeg ellers kjøpe hundemat likssom ???

Så, impulsivt sa jeg : «Nei, jeg har ikke hund – jeg skal begynne på min Pedigree Diett igjen. Jeg brude kanskje ikke, da jeg havnet på sykehuset sist gang jeg prøvde. Men, jeg gikk ned 25 kilo før jeg våknet på intensiven med masse slanger, nåler og intravenøst i begge armer …

Jeg fortalte at det var egentlig en perfekt kost, næringsrikt og alt. Det eneste du behøvde å gjøre var å fylle lommene med litt hundefor, og ta deg en bit når du følte deg sulten. Maten er næringsrik, så det fungerer bra, så jeg har tenkt å prøve igjen.

Nå må jeg nesten nevne at på dette tidspunktet lyttet ALLE i køen til historien min

Skrekkslagen spurte hun om jeg hadde havnet på intensiven fordi jeg var blitt forgiftet av hundematen ?

«Nei», sa jeg «Jeg gikk ned fra fortauskanten for å lukte en puddel  i ræva og ble påkjørt av en bil» !!

Jeg trodde karen bak henne skulle få hjerteinfarkt – han lo så han skrek

Tenk over hva du spør meg om, og vær forberedt på mitt svar. Jeg har all verdens tid til å pønske ut skrullete ting å svare .. 🙂

Når du har lest dette så må jeg tilstå at jeg har kopiert denne fra en annen, men jeg syntes historien var så god at jeg måtte gjengi den her på bloggen, så kanskje jeg kunne få deg til å smile like mye som jeg selv smilte da jeg leste den

God helg 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.