DAGENS TIPS – BORD DEKOR BRYLLUP OG SELSKAP

IMG_2472Hvem har sagt at papirlanterner kun skal henge fra taket ? Her er de brukt på bordet med lys i og blomster oppi og blitt til nydelige bordlamper / dekorasjoner til borddekking. Etthvert bryllup hadde kledd dette 🙂

Papirlanternene og LED-lysene finner du hos www.woweffekt.no

4 kommentarer til «DAGENS TIPS – BORD DEKOR BRYLLUP OG SELSKAP»

  1. Dette var kjempefint! Men hvordan får du lanternene til å stå støtt på bordet? De har jo sånn metallstreng under… Eller bruker du ikke denne? Og hvordan henger du i så fall opp lysene? Jeg vil lage sånne til dåpen til tulla. Har du vase inni eller står blomstene tørt?

  2. Hei. Jeg lurer også på hvordan lampene står støttpå bordet og hva med blomstene?står de uten vann?hvor lenge klarer de seg i så fall? Håper på svar da disse var utrolig fine.

    1. Dette er papirlanterner med stativ – Stativene er tynne og bøyelige og vi har bøyd dem til slik at de står støtt på bordet – Bruk batteri lys – Blomstene kan du feste med binders e.l – De holder seg en stund bare slik, men om du ønsker at de skal stå lenge, kan du binde litt våt bomull og plast rundt stilken på blomsten slik at de holder lenger 🙂 Lykke til 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.