DAGENS TIPS – BOKSTAVER MED LYS

DISSE bokstavene har jeg lyst på !!!!

Jeg har lenge siklet over disse bokstavene, men nye koster de mellom 2 -3000,- pr. stykk. Noe i drøyeste laget for mitt interiørbudsjett. Jeg har også hatt grusomt lyst til å få disse inn i nettbutikken til WOWEFFEKT, det hadde vært så kult. Men mangler fortsatt en leverandør som kan levere disse til en pris som gjør at de kan selges videre til kunden til en rimelig penge 🙂

Så om noen har noen gode tips og har sett noe på sin vei på nettet om rimeligere utgaver av disse bokstavene, så hører jeg gjerne fra dere 🙂

IMG_4253 IMG_4252

 

6 kommentarer til «DAGENS TIPS – BOKSTAVER MED LYS»

    1. De er utrolig lekker ja 🙂 Husker ikke navnet men det var en utenlandsk designbutikk som hadde den. Prøv å Google : letters with lightbulbs, metallic letters eller noe i den duren så kommer det gjerne opp noe. Lykke til 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.