HVA SKAL RAMPENISSEN HETE

Her er alle rampenissene samlet i favorittstolen sin – Både rampenisse sort, rampenisse rød og GIGANT rampenisse – Alle rampenissene finner du hos WOWEFFEKT

Mange har nå «adoptert» sin rampenisse og er klar med rampestreker for hele desember for både store og små. Rampenissen kommer i både gutt og jenteutgave og mange setter et eget navn på den. Rampenissen er jo egentlig en utsendt alv fra julenissen som skal passe på at barna i huset oppfører seg. Jobben til alven er å rapportere tilbake til julenissen og nordpolen om hvordan det går i huset. I tillegg til hovedjobben sin, klarer ofte ikke rampenissen å styre seg når det kommer til å gjøre rampestreker. Derav navnet rampenissen som mange har på ham/henne.

Men – hva skal så rampenissen hete ? Mange kommer på et navn som passer akkurat deres rampenisse i det samme den kommer inn døren. Andre velger å ikke gi den noe spesielt navn og andre igjen kaller den som sagt bare rampenissen på grunn av rampestreken alven gjør.

Vi har samlet et lite knippe med navn som er «vanlige» på rampenissen, både norske og engelske – Kanskje finner du et navn du selv har lyst å bruke på deres rampenisse ?

HUSNISSEN – HERR TULLE – TULLIUS – ALVERAMPEN – LURENISSEN – HUSNISSEN – TØYSENISSEN – TULLENISSEN – FJOMPENISSEN – RAMPESNILL – ADVENTUS – ALVEFUTT – ELFEN – ELFA- ELFIE – JINGLE – SPARKLE – HOLLY – CHIPPY – FRED – ELFY – GINGER – RAMPUS – ELF

Har dere funnet et annet navn enn de nevnt over som dere kaller deres rampenisse for ?

Da må du gjerne fortelle oss det

Nå gleder vi oss til rampestrekene begynner og ønsker dere lykke til med en rampenisse i hus og en superfin førjulstid til store og små

Rampenissen med sin magiske inngangs/utgangsdør som han bruker når han skal til og fra Nordpolen

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.